V. 2
Fredag lunch: Ugnsbakad lax, bulgur m. grönsaker
Middag: Tacosallad m. bönor
Lördag lunch: Rester från middagen
Middag: Makaronipudding , grönsallad
Söndag lunch: Tonfisksås m. ärtor, pasta
Middag: Kyckling, potatis, sås, kokta grönsaker
V. 3
Måndag lunch: Torsk och olivgryta
Middag: Chili con carne, tomatsallad
Tisdag lunch: Rester från middagen
Middag: Stuvade makaroner, korv, kokta grönsaker
Onsdag lunch: Rester från middagen
Middag: Grönsakssoppa, knäckemacka m. ost
Torsdag lunch: Rester från middagen
Middag: Köttfärssås, spagetti, sallad
Fredag lunch: Rester från middagen
Middag: kokt fisk, ägg-och persiljesås, potatis, ärtor
Lördag lunch: Gratinerad skinkbaguette
Middag: Tacosallad m. bönor
Söndag lunch: Rester från middagen
Middag: Stek, potatis, sås, kokta grönsaker
Perfekt att göra matlista innan, då har man bättre koll på vad man äter... är usel på det *generad* önskar att jag vore bättre.
SvaraRadera