2009/01/26

Katastrofläge:-(

Vill verkligen inte sitta här ikväll och skriva. Har jag tyckt att andra dagar har gått dåligt så är det katastrofläge idag. Mitt på dagen har jag stoppat i mig ett antal godisbitar. Mådde inte bra när jag gjorde det ändå tog jag någon till:-(. Fråga mig inte varför för det kan jag inte svara på själv. Ren idioti.
Min dag
8.00 Liten skål yoghurt m. honung, 1 rågmacka m. ost & gurka, kaffe m. mjölk
10.00 Kaffe m. mjölk
12.00 Stuvade makaroner, korv, rivna morötter
16.30 Ugnsrostade grönsaker m. timjan, kycklingklubba
19.30 1 banan
22.00 3 små riskakor m. ost
Godis mitt på dagen:-(
  • Ingen träning (fick hoppa in och jobba ikväll annars skulle jag ha tränat ikväll)

Är jag duktig resten av veckan ska jag få äta lite godis till helgen. Får lägga en liten morot till mig själv. Men det är bara om jag är duktig resten av veckan, inte annars. Fattar inte varför jag gör på detta viset. Jag vill verkligen gå ner och ändå stoppar jag i mig, nästan tvångsmässigt, godis idag. När ska man komma över den trösklen så jag inte vill ha godis i tid och otid. För jag hoppas verkligen den kommer. Tycker bara jag gnäller om detta sötsuget men det är ju mitt stora problem. Jag äter bra nu med mycket grönt och tar bara en liten portion och jag känner mig nöjd med det. Så ska allt förstöras för att jag inte kan låta bli det j..la godiset. Nya tag imorgon och det är kraftansträngningar som gäller. Kom igen nu frun, fixa detta nu.

2 kommentarer:

  1. Hejjar på dig och skickar massor med peppning!! Du fixar det här!

    SvaraRadera
  2. Ja, var inte så hård mot dig själv :-(
    Jag tror man måste unna sig själv något för att orka. Springa omkring på jobbet är väl motion och träning om något :-)så där försvann nog de godisbitarna direkt...
    Lycka till

    SvaraRadera