2009/01/20

Står mitt kast och skäms

Vilken dag. Vill igentligen inte redovisa men jag har lovat mig själv att jag ska göra det oavsätt hur det har gått. Och det har inte gått bra. Har varit sugen idag också och när jag kom hem hade jag fått post från gratisgodis. Ingen bra kombination vill jag lova. Vill bara svära över mig själv. Fan, fan, fan.
Min dag
6.15 Liten skål yoghurt m. honung, 1 rågmacka m. ost & gurka, kaffe m. mjölk
10.30 Chili con carne, lite ris, 1 tomat, 1 clementin, kaffe
13.30 1 banan
16.30 Lite chili con carne, 2 lingongrova m. ost
19-20 Några bitar maoam kola, några bitar annan kola, pez, tuggummi, 2 stora ostbitar
  • Ingen motion

Har försökt att fundera om det är något speciellt som gör att dessa två dagarna varit så dåliga. Att suget varit så stort. Kan inte komma på något speciellt. Är det någon som ser något speciellt i maten så tala gärna om det för mig. Har igentligen sagt att inget ska vara förbjudet men i måttliga mängder och under bestämda former. Måste ändå tänka på att det är i början och då behöver jag få kontroll på mitt sug. Någon rekommenderade krom och det ska jag nog prova. Kan undra om dom finns på vanlig affär eller man måste inom hälsokost.

Nej kom igen nu. Ett misslyckande som jag ska över och ta nya tag. Ny dag imorgon med mina nya vanor, inget annat. Jag vill inte dö av min övervikt, kom ihåg det frun. Jag måste fixa detta. Både för min egen skull men även för tjejernas.

2 kommentarer:

  1. Kromtabletter är bra ifall du vill ha ditt sötsug minkat, men det kan även vara så att du har underskott av magnesium *som också kan hjälpa*.
    I mitt fall hjälpt kromtabletterna i runt 3 veckor, sedan vände dem sig emot mig och fick mig till att få sötsugsattacker var eller varannan dag. Så jag äter inte de längre. Kromtabletter får du tag i hälsokostbutiker, men jag hittade mina på ge-kås, 30 kr burken med 60 tabletter i vardera. Har visserligen en burk ståendes + att Emelie har en som jag gav henne som hon inte äter. Svårt att vidarebefodra burkar genom internet bara...
    Magnesium däremot, kan du hitta som brustabletter på te.x Lidl om jag inte har fel för mig. Då har du en orsak till att gå in där i alla fall och meet your fears. Jag kan säga att de har väldigt mycket som är bra. Du ska i alla fall inte vara skeptisk.

    kram kram
    Broder Johan aka Munk

    SvaraRadera
  2. Det där med kromtabletterna är från person till person. En tjejkompis till mig äter dem och hon har inte fått samma verkan som jag. Hon har inte sug efter sötsaker överhuvudtaget längre.

    SvaraRadera